Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Pass partner > Építőipar, ingatlan > Építőipari létesítmény > Tanya Vendéglátással Balaton felvidéken
Csatlakozott 2015.
 

Tanya Vendéglátással Balaton felvidéken

Feladva:2020.02.11.
Irányár:300000000 - 300000000 HUF
Minimum rendelési mennyiség:1 Darab/Darabok
A Balatontól kb. 13 km-re Zala megyében kínálok eladásra egy luxus birtokot.. Ez a különleges majorság, rendezett, csodás panorámájú környezetben található, egy 17 hektáros területen.
A majorság lakóépülete 860nm-es lakótérrel rendelkezik, melyben 10 db nagyméretű szoba, saját illetve közös fürdőszoba és WC, 2 db apartman saját fürdőszobával, étkező, berendezett konyha, hűtőház, mozi terem, szauna, szépségszalon, medence, sókamra, fittnes terem és kazánház található.
A teljes lakószint fölött (vasbeton födémen) egybefüggő padlástér van, mely még igény szerint kialakítható.
Az épület mögött egy külső fedett medence is helyet kapott.
A birtokon, a lakóépület szomszédságában van egy másik, szintén 860 nm-es épület, mely korábban istállóként működött. Az istállótér mellett, műhely, hűtőház és szerszámtároló is kialakításra került. Az épület egyik végén nagy méretű munkagépek befogadására is alkalmas garázs, másik végén pedig egy tágas, búbos kemencés konyha, étkezővel és fedett terasszal egészíti ki a létesítményt.

A birtokon található még egy pálinkafőzésre berendezett, működő épület is.
A birtokon lévő 2db 86m mély fúrt kútból ( bevizsgált, iható) bejövő víz egy modern tisztítóberendezésen keresztül kerül felhasználásra.
A lakrészben padlófűtés lett kiépítve, néhány szobában radiátor is fel lett szerelve. A istálló épület tetején elhelyezett mini naperőmű nemcsak, hogy ellátja a majort, de többlet energiát is termel, ennek ellenére a birtok hálózati ipari árammal ellátott.
Az összes épület ezen a nagy területen kamerarendszerrel és villanypásztorral van védve és megfigyelve. A birtokhoz szép erdős, gyümölcsös és árammal ellátott területek tartoznak még.
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2020
Hosted by